top of page

Omega 3 - visolie

Aanvraagformulier Omega-3 - visolie

We weten allemaal dat voldoende Omega-3 belangrijk is voor onze hersenen en dat het ontstekingswaarden naar beneden brengt. Maar waarom bied ik dit dan als ademcoach aan? Heel simpel! Met de verbonden adem brengen we ook de ontstekingswaarden omlaag. En ik geloof in een holistische benadering van gezondheid. Omega-3 werkt heel complementair aan ademwerk.

Omega-3 vetzuren spelen een rol bij de productie en gezondheid van rode bloedcellen. Rode bloedcellen zijn verantwoordelijk voor het transport van zuurstof door het lichaam, en een gezonde populatie rode bloedcellen is essentieel voor een goede zuurstofvoorziening aan alle weefsels en organen.

Daarnaast zorgt Omega-3 voor cortisolregulatie en serotonine aanmaak. Beide komt ten gunste van de ademhaling. Hoge cortisolwaarden zorgen namelijk voor een oppervlakkige en hoge adem (chronische hyperventilatie). Serotonine beïnvloedt het autonome zenuwstelsel, dat de ademhaling reguleert. Kortom 1 + 1 = 3. 

Tot slot worden er ook hele goede resultaten geboekt met astma en LongCOVID. En zorgt Omega-3 voor een algemene betere longfunctionaliteit.  

In de wereld van suppletie is het lastig om een goede variant te vinden, er is ontzettend veel op de markt. Bij Omega-3 is het belangrijk om een pure variant te gebruiken omdat vis nu eenmaal veel toxines kan bevatten. Ik heb gekozen om met het merk Eqology te werken. Eqology is de beste, puurste variant van omega 3. Vul onderstaande gegevens in en de bestelling kan geplaatst worden.

Wil je eerst getest worden? Dat kan ook! Vul het contactformulier in en stuur me een bericht met meer info over Omega-3 en ik neem spoedig contact met je op. 

Bij aanmelding krijg je voor minimaal 6 maanden Omega-3 thuis gestuurd. De eerste maand ontvang je een dubbele dosis, om de cellen goed te vullen. Daarna krijg je iedere maand 1 fles olie thuisgestuurd. De kosten zijn €39,- per maand exclusief verzendkosten, wat neerkomt op ongeveer €1,30 per dag. 

Vis kopen is een stuk duurder en nu weet je zeker dat je de dagelijkse behoefte binnen krijgt.

Thanks for submitting!

bottom of page