top of page
Over mij

Wil je graag een privé ademcoaching- of yogasessie? Vul de gegevens hieronder in en ik neem contact op om een afspraak in te plannen.

Jolanda_0014_LRES_edited.png

Foto Madeleine Bolle

Jolanda Wolters

Moeder van Noor en Roos, vrouw van Don, yogafanaat, ademgek, emotioneel, veerkrachtig, liefdevol, verzorgend, spontaan en vooral ook prettig gestoord.

Telefoon

+31 6 2115 87 35

Email

Opleidingen

Ademcoach, Vinyasa yoga, Advanced ademcoach, Yin yoga, Reiki I, Soundhealing 

Yoga en adem zijn één voor mij.

Na ruim twintig jaar als yogi veel tijd op de mat te hebben doorgebracht, voelde ik tijdens een plantceremonie heel sterk dat ik mij wilde professionaliseren en mensen uit het hoofd in hun lijf wil brengen. Zodat steeds meer mensen vanuit hun hart kunnen gaan leven. 

Ik ben Jolanda en mijn missie is uit je hoofd in je lijf! Om (weer) vanuit je hart te kunnen leven. Voelen, doorleven en stromen! 

In 2015 transformeerde ik van vrouw naar moeder. Op eerste kerstdag werd mijn prachtige dochter Noor geboren en vanaf dat moment was alles anders. Het ging niet meer alleen over mij. Hoe stond ik eigenlijk in het leven? Wat waren mijn eigen overtuigingen? Wat wil ik overdragen op mijn kinderen? Hoe kan ik mijn dochter opvoeden tot een liefdevolle, compassievolle vrouw met zelfvertrouwen, zelfliefde en zelfacceptatie vanuit een plek waarin ik deze overtuigingen zelf niet had. 

Tijd voor verandering. Mijn innerlijke reis is toen begonnen en zal nooit meer stoppen. Alleen nu wil ik deze reis delen met anderen. 

 

Tijdens een plantceremonie kreeg ik een van mijn grootste inzichten

"Ik wil yogadocente worden." Yoga is al ruim twintig jaar een rode draad in mijn leven en op de mat is voor mij een plek van thuiskomen. Verbinden met mezelf. Voelen wat er in mij leeft. Yoga heeft voor heel veel stroom in mijn lijf en leven gezorgd. Een Yin sessie zorgt soms voor tranen langs mijn wangen, tijdens de les of op weg naar huis. Tranen van bevrijding.

 

Ook kwam ik erachter dat er zoveel in het lichaam ligt verscholen. Lichaamswerk is een prachtige manier om patronen te doorbreken. Geïntrigeerd door wat er allemaal in het lichaam verscholen ligt en hoe we onszelf via de adem kunnen verbinden en bevrijden heb ik mij laten opleiden als ademcoach. De adem heeft zoveel kracht en kwaliteiten. Ervaringen kunnen tijdens het leven opgeslagen worden in je lichaam. Door middel van de ademhaling kan je contact maken met het onderbewuste en ruimte creëren om meer in je lijf komen.

 

Graag begeleid ik jou om uit je hoofd te komen en te zakken in je lichaam, zodat je kunt verbinden met jezelf en (weer) vanuit je hart kunt leven. Dit kan zowel in een yogales, ademsessie of tijdens een retreat/ceremonie. Ik help je om oude patronen te doorbreken, contact te maken met dat wat er in jou leeft en de verbinding met jezelf te herstellen. Dit kan in een groepssessie of in een 1-op-1 sessie. Indien jij nog zoekende bent naar de juiste eerste stap kun je ook contact met mij opnemen zodat we samen kunnen kijken wat voor jou, als uniek mens, het beste past.  

bottom of page