top of page
Flow  yoga/yin yoga Amsterdam

YOGA

Yoga helpt je balans in je leven te brengen, waardoor je je lichamelijk en geestelijk vitaal voelt. Yoga helpt je niet alleen om bewuster te worden van je lichaam en het verbeteren van je lichaamshouding, maar ook:

‘Yogas Citta Vritti Nirodhah’ 

 

Ofwel het kalmeren van de geest/gedachten (Sanskriet). Je richt je hierbij op het loslaten van stress, spanningen en onrust om erachter te komen wie je diep vanbinnen bent. Je zoekt daarbij de verbinding met jezelf op een dieper niveau.

Yogastijlen

Flow your way biedt Yin yoga wekelijks op maandag om 09:00 en 18:30 uur in groepsverband en privé op aanvraag aan.

Flow yoga enkel op aanvraag. 

Two beautiful young women doing yoga class in nature__edited.jpg

Privé sessie

Wil je graag een op maat gemaakte yogasessie? Dat kan! Flow your way biedt 1-op-1sessies, bedrijfs- en kinderyoga aan. 

Yoga om in flow te komen.
Logo

Flow Yoga

Voor elk niveau

Actieve yoga vorm

Flow your way biedt een intermediate vinyasa flow aan, toegankelijk voor ieder niveau. 

Je doet achter elkaar ‘een flow’ aan yogahoudingen op de beweging van je ademhaling. De oefeningen vloeien als het ware in elkaar over. Vinyasa betekent dan ook letterlijk ‘dingen in de juiste volgorde zetten’ en ‘verbinding van beweging en ademhaling’.

Vinyasa yoga is een actieve vorm van yoga en valt daarom onder yang yoga.

 

Er is binnen deze yogastijl geen strikte volgorde die je moet volgen, waardoor de invulling elke keer anders is. De ene keer ligt de focus op je hele lichaam, de andere keer op armbalans en de andere keer weer op achteroverbuigingen. Maar de focus bij vinyasa yoga kan ook gebaseerd zijn op het moment van de dag of stand van de zon of de maan.

Yin yoga pose. Ontspanning. Bindweefsel
Logo

Yin Yoga

Voor elk niveau

Passieve yoga vorm

Yin yoga is een zachte, langzame, meditatieve vorm van yoga. Waar je bij yang yoga je spieren aanspant, wil je in yin yoga juist je spieren ontspannen. Door rustig in de houding te komen en de houdingen minimaal drie tot vijf minuten vast te houden, wordt het bindweefsel langzaam opgerekt en gehydrateerd. Tegelijkertijd stimuleer je de energielijnen die door het bindweefsel lopen, zodat energie weer vrij kan gaan stromen.

bottom of page